Καλοκαιρινό Πήλιο


Βουνό και θάλασσα, πράσινο και γαλάζιο, φύση και παραδοσιακή γραφικότητα. Το Πήλιο και τα χωριά του σας προσφέρουν απλόχερα την ομορφιά τους χειμώνα – καλοκαίρι. Η Τσαγκαράδα, η Μακρυνίτσα, ο Άγιος Ιωάννης και τα υπόλοιπα πανέμορφα χωριά έχουν ανοίξει τις πόρτες τους και σας περιμένουν και το φετινό καλοκαίρι για να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές. Το καλοκαιρινό Πήλιο είναι εδώ και μας προσκαλεί να το ζήσουμε μέσα από τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr. Διαβάστε περισσότερα..

Αύγουστος στη Ρόδο


Γνωστή σε όλους ως «Το Νησί των Ιπποτών», αλλά και των υπέροχων, έντονων αντιθέσεων που προσφέρει. Η Ρόδος, η πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων, είναι εδώ και αρκετές δεκαετίες ένας από τους πιο κλασικούς και αγαπημένους προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές. Ένα νησί με κλασική ομορφιά και κοσμοπολίτικο περιβάλλον που το προτιμούν εξίσου τόσο οι Έλληνες, όσο και οι ξένοι επισκέπτες. Η Ρόδος είναι ένα αμάλγαμα ιστορίας, πολιτισμού, αλλά και φυσικής ομορφιάς που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η κοσμοπολίτικη ομορφιά της είναι γνωστή και έξω από τα σύνορα. Ας ανακαλύψουμε ποια είναι τα χαρακτηριστικά που την κάνουν τον Αύγουστο στη Ρόδο τόσο ξεχωριστό.
Διαβάστε περισσότερα..

Η σπάνια ομορφιά της Κεφαλονιάς


Ένα καταπράσινο νησί στο Ιόνιο, με σμαραγδένια, κρυστάλλινα νερά και παραλίες μοναδικής φυσικής ομορφιάς. Η Κεφαλονιά είναι το μεγαλύτερο σε έκταση από τα νησιά του Ιονίου, και ένα από τα πιο αγαπημένα των επισκεπτών, ειδικά το καλοκαίρι. Η σπάνια ομορφιά της Κεφαλονιάς δεν εξαντλείται μόνο στον φυσικό της πλούτο. Η ιστορία, ο πολιτισμός και οι γεύσεις της, δίνουν στην Κεφαλονιά έναν ξεχωριστό, ιδιαίτερο χαρακτήρα και την κάνουν ακόμα πιο αγαπητή, ακόμα πιο γοητευτική. Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά που την κάνουν τόσο όμορφη;
Διαβάστε περισσότερα..

Διακοπές στη Χαλκιδική

Πόσες φορές έχετε ακούσει για έναν προορισμό πως «σαν αυτόν δεν έχει» και αυτομάτως το μυαλό να αντιλαμβάνεται ποιος είναι; Και μπορεί μερικοί από εσάς να θεωρείτε πως η έκφραση «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει» κρύβει ένα στοιχείο υπερβολής, όμως, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, τα τρια αυτά «πόδια» της Βόρειας Ελλάδας διαθέτουν ό,τι αναζητά για τις καλοκαιρινές του διακοπές, ακόμα και ο πιο απαιτητικός επισκέπτης. Απέραντες χρυσαφένιες αμμουδιές και η φύση στα καλύτερά της, συνθέτουν ένα παζλ εμπειριών που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Διακοπές στη Χαλκιδική λοιπόν με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr.
Διαβάστε περισσότερα..

Καλοκαιρινές Οδικές Αποδράσεις στην Πελοπόννησο


Για τους περισσότερους από εμάς, οι καλοκαιρινές εξορμήσεις είναι στενά συνδεδεμένες με πλοίο. Η εκκίνηση των διακοπών του Αυγούστου γίνεται σε κάποιο λιμάνι, και η επιβίβαση στο καράβι σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη τους. Άλλωστε, οι επιλογές που προσφέρει η χώρα μας σε πανέμορφα νησιά, κάνει αυτή την επιλογή σχεδόν μονόδρομο. Κι όμως, το καλοκαίρι στην Ελλάδα δεν είναι μόνο νησί.
Διαβάστε περισσότερα..

Διακοπές Family Friendly


Οι διακοπές είναι ξεκούραση. Είναι χαλάρωση, διαφυγή από την καθημερινότητα και όμορφες εικόνες. Ειδικά όταν τις κάνουμε με την οικογένειά μας, τότε οι στιγμές και οι αναμνήσεις είναι πολύ πιο έντονες! Δεν παύουν όμως να είναι και υποχρέωση. Τα παιδιά, κυρίως τα πολύ μικρά, χρειάζονται ένα περιβάλλον που να προσφέρει δραστηριότητες που θα τα κάνουν να περνούν ευχάριστα το χρόνο τους. Παράλληλα όμως είναι απαραίτητο και ένα επίπεδο ασφάλειας που θα μας κάνει και εμάς να είμαστε, λίγο, πιο ήσυχοι. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια, τα ξενοδοχεία που προσφέρουν Family Friendly διαμονή, διαρκώς αυξάνονται. Αντιλαμβάνονται λοιπόν τη σημαντικότητα μιας ασφαλούς και ενδιαφέρουσας διαμονής για τους μικρούς μας φίλους. Μέσα στις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr θα βρείτε πολλά ξενοδοχεία για διακοπές family friendly ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
Διαβάστε περισσότερα..

Luxury Hotels τον Αύγουστο


Είναι γνωστό πως το ekdromi.gr, το μεγαλύτερο site με προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, διαθέτει μια τεράστια γκάμα ξενοδοχείων για κάθε γούστο, budget αλλά και τύπο ταξιδιώτη. Όσοι από εσάς είστε λάτρεις των έντονων εμπειριών στη διαμονή σας, όσοι θέλετε να ζήτε ξεχωριστές στιγμές και σας αρέσει να περνάτε τις ημέρες των διακοπών σας σε premium περιβάλλον, τότε σίγουρα βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Μέσα από το section «Luxury Hotels» του ekdromi.gr μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα το ξενοδοχείο που ταιριάζει στις ανάγκες σας, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία επιλογών και προορισμών αποκλειστικά για πολυτελή ξενοδοχεία. Διαβάστε περισσότερα..

Η υπέροχη Λευκάδα


Λευκάδα, το νησί του Ιονίου με τις πανέμορφες παραλίες. Γαλάζια νερά που όλοι μας έχει τύχει να θαυμάσουμε από κάποια φωτογραφία. Παραλίες βραβευμένες με γαλάζια σημαία αλλά και πολλές άλλες διακρίσεις, Πόρτο ΚατσίκιΕγκρεμνοίΚάθισμα, μερικές από τις πιο δημοφιλείς, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρης της Μεσογείου. Δεν είναι όμως μόνο οι παραλίες που κάνουν αυτή τη γωνιά των Επτανήσων να ξεχωρίζει. Το «στεριανό νησί», αφού για να το επισκεφθεί κανείς δεν χρειάζεται να πάρει πλοίο, έχει μια σειρά από ομορφιές που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Η υπέροχη Λευκάδα ανοίγει την αγκαλιά της για να σας χαρίσει μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές.
Διαβάστε περισσότερα..

Διακοπές All Inclusive


Είστε από τους ταξιδιώτες που θέλουν στις διακοπές τους να έχουν τα πάντα υπό έλεγχο; Θέλετε να ταξιδεύετε και να περνάτε όμορφα τις στιγμές σας χωρίς να σας δημιουργεί πονοκέφαλο το κόστος; Τότε είστε χαρακτηριστικό παράδειγμα του τύπου «All Inclusive». Θέλετε η επιλογή του ξενοδοχείου σας να τα περιλαμβάνει όλα. Από τη διαμονή, το πρωινό, το γεύμα και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί να κάνετε κατά την παραμονή σας. Με λίγα λόγια σας αρέσουν οι διακοπές All Inclusive. Διαβάστε περισσότερα..

Η Μαγευτική Σαντορίνη


Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά, και εντυπωσιακά νησιά της χώρας. Η ομορφιά της, έχει φτάσει σε ολόκληρη τη γη και έχει ανακηρυχθεί ουκ ολίγες φορές ως το ομορφότερο νησί, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρου του κόσμου. Φυσικά αναφερόμαστε στη Σαντορίνη. Αυτή την υπέροχη γωνιά του Αιγαίου όπου η φύση φρόντισε να προικίσει με ένα υπέροχο τοπίο που κόβει κυριολεκτικά την ανάσα. Η μαγευτική Σαντορίνη, με την Καλντέρα της και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, γίνεται πόλος έλξης χιλιάδων τουριστών κάθε χρόνο. Όσον αφορά εμάς που διαμένουμε στην Ελλάδα, η μαγεία αυτή βρίσκεται μόλις 40 λεπτά μακριά μας με το αεροπλάνο. Έτσι, έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε έναν προορισμό παγκόσμιου ενδιαφέροντος, δίπλα μας! Τι περιμένετε λοιπόν; Το καλοκαίρι πλησιάζει και η υπέροχη θέα της Σαντορίνης σας περιμένει!
Διαβάστε περισσότερα..

Διακοπές στη Μύκονο


Για πολλούς το ομορφότερο νησί των Κυκλάδων, ίσως και του Αιγαίου. Για άλλους υπερεκτιμημένη. Κάποιοι δεν νοούνται καλοκαιρινές διακοπές χωρίς να περάσουν έστω για λίγο από τα στενά της. Κάποιοι άλλοι την αποφεύγουν. Η Μύκονος είναι ένα νησί που είτε το αγαπάς, είτε το μισείς. Δεν υπάρχει μέση λύση. Έντονη προσωπικότητα, αδιαμφισβήτητη φυσική ομορφιά, nightlife μέχρι τελικής πτώσης, ιδιαίτερος κόσμος και, ειδικά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, κοσμοσυρροή. Οι διακοπές στη Μύκονο έχουν πάντα κάτι νέο να προσφέρουν. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε (είτε στους λάτρεις είτε στους άσπονδους φίλους) οφείλετε να πραδεχτείτε πως το νησί αυτό αποτελεί από μόνο του μια μοναδική εμπειρία.
Διαβάστε περισσότερα..

Προσφορές ξενοδοχείων στη Φολέγανδρο


Νησί των νοτιοδυτικών κυκλάδων με έντονη προσωπικότητα και με μια από τις ομορφότερες χώρες! Η Φολέγανδρος βρίσκεται ανάμεσα από τη Σίκινο και τη Μήλο και διαθέτει δύο μεγάλους οικισμούς. Ο ένας είναι η Χώρα, όπου είναι και η πρωτεύουσα του νησιού, και ο άλλος, πιο παραδοσιακός και βορειότερος, η Άνω Μεριά. Από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά της Φολεγάνδρου, που την κάνει ακόμα πιο αγαπητή στους επισκέπτες της, είναι πως έχει επιτύχει τουριστική ανάπτυξη, χωρίς όμως να έχει αλλοιώσει τον παραδοσιακό, τοπικό της χαρακτήρα. Φέτος το καλοκαίρι, το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει και σας προσφέρει μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων στη Φολέγανδρο, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά τις ομορφιές της, με τον πλέον οικονομικό τρόπο!

Διαβάστε περισσότερα..

Διακοπές στη Σκιάθο


Από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα νησιά των Βόρειων Σποράδων, η Σκιάθος έχει τον δικό της τρόπο να μας γοητεύει. Η πυκνή της βλάστηση και το πράσινο των πεύκων, σε συνδυασμό με τις πανέμορφες αμμουδιές της, δημιουργούν μοναδικά καλοκαιρινά τοπία και μας κάνουν να νιώθουμε πως βρισκόμαστε σε κάποιον παραδεισένιο προορισμό. Τα γαλαζοπράσινά της νερά και η χρυσή της άμμος, είναι η εγγύηση πως οι καλοκαιρινές διακοπές στη Σκιάθο, θα σας μείνουν πραγματικά αξέχαστες. Διαβάστε περισσότερα..

Η κοσμοπολίτικη ομορφιά της Ρόδου


Το Νησί των Ιπποτών αλλά και των έντονων αντιθέσεων. Η Ρόδος, η πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων, αποτελεί διαχρονικά έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών. Προορισμός αγαπημένος τόσο για τους Έλληνες, όσο και για τους ξένους επισκέπτες. Μεσαιωνική, παραδοσιακή, και με υπέροχες παραλίες. Η Ρόδος είναι ένα σύμπλεγμα ιστορίας, πολιτισμού και φυσικής ομορφιάς που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η κοσμοπολίτικη ομορφιά της Ρόδου είναι γνωστή και έξω από τα σύνορα. Ας ανακαλύψουμε ποια είναι τα χαρακτηριστικά που την κάνουν τόσο ξεχωριστή.
Διαβάστε περισσότερα..

Αύγουστος στην Κέρκυρα


Ένα από τα 7 διαμάντια του Ιονίου, κατά πολλούς το ομορφότερο. Η Κέρκυρα, η κοσμοπολίτισσα των Επτανήσων, ένα αμάλγαμα φυσικής ομορφιάς, πολιτισμού, κουλτούρας και γραφικότητας. Ένα νησί που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών του ολόκληρο σχεδόν το χρόνο. Ποιός από εμάς δεν έχει γοητευθεί από την κατάνυξη των ημερών του Πάσχα, ή από τα χρώματα της άνοιξης και του Ιουνίου. Το μόνο σίγουρο όμως είναι πως ο Αύγουστος στην Κέρκυρα είναι ξεχωριστός.
Διαβάστε περισσότερα..