Διακοπές Family Friendly


Οι διακοπές είναι ξεκούραση. Είναι χαλάρωση, διαφυγή από την καθημερινότητα και όμορφες εικόνες. Ειδικά όταν τις κάνουμε με την οικογένειά μας, τότε οι στιγμές και οι αναμνήσεις είναι πολύ πιο έντονες! Δεν παύουν όμως να είναι και υποχρέωση. Τα παιδιά, κυρίως τα πολύ μικρά, χρειάζονται ένα περιβάλλον που να προσφέρει δραστηριότητες που θα τα κάνουν να περνούν ευχάριστα το χρόνο τους. Παράλληλα όμως είναι απαραίτητο και ένα επίπεδο ασφάλειας που θα μας κάνει και εμάς να είμαστε, λίγο, πιο ήσυχοι. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια, τα ξενοδοχεία που προσφέρουν Family Friendly διαμονή, διαρκώς αυξάνονται. Αντιλαμβάνονται λοιπόν τη σημαντικότητα μιας ασφαλούς και ενδιαφέρουσας διαμονής για τους μικρούς μας φίλους. Μέσα στις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr θα βρείτε πολλά ξενοδοχεία για διακοπές family friendly ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Διακοπές Family Friendly

Μια εξαιρετική πρόταση οικογενειακών διακοπών είναι χωρίς αμφιβολία το 4* Grecotel Filoxenia Hotel στην Καλαμάτα. Με τις οικογενεικές σουίτες του αλλά και τον υπέροχο παιδότοπό του. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι για μια ξέγνοιαστη αλλά και ενδιαφέρουσα διαμονή για τα παιδιά σας!

Στην Πελοπόννησο, και συγκεκριμένα στην Κυλλήνη, βρίσκουμε το, 5 αστέρων, Grecotel Mandola Rosa. Ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν στο Grecoland Club, όπου υπάρχουν μικρές και παιδικές πισίνες, νεροτσουλήθρες και παιδικές χαρές.

Στη Νάξο, και στο 18 Grapes Hotel, εκτός των υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών που προσφέρονται από το κατάλυμα, θα βρείτε και ειδική υπηρεσία φύλαξης παιδιών. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τη διαμονή σας, χωρίς άγχος.

Και στις όμορφες ακτές της Χαλκιδικής όμως, υπάρχουν πολλά πολυτελή ξενοδοχεία με family friendly χαρακτήρα. Ένα από αυτά είναι και το Anastasia Resort & Spa στο οποίο, εκτός από την αναζωογόνηση και την ευεξία του spa, προσφέρεται και ειδικό πρόγραμμα για παιδιά και μητέρες.

Τι καλύτερο λοιπόν από οικογενιακές διακοπές σε ένα ξενοδοχείο που μπορεί να προσφέρει δραστηριότητες και ασφάλεια για τα παιδιά! Βρείτε όλα τα Family Friendly ξενοδοχεία μέσα στο ekdromi.gr και οργανώστε το δικό σας ταξίδι μέσα από τις μοναδικές προσφορές του!