Καλοκαιρινές Οδικές Αποδράσεις στην Πελοπόννησο


Για τους περισσότερους από εμάς, οι καλοκαιρινές εξορμήσεις είναι στενά συνδεδεμένες με πλοίο. Η εκκίνηση των διακοπών του Αυγούστου γίνεται σε κάποιο λιμάνι, και η επιβίβαση στο καράβι σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη τους. Άλλωστε, οι επιλογές που προσφέρει η χώρα μας σε πανέμορφα νησιά, κάνει αυτή την επιλογή σχεδόν μονόδρομο. Κι όμως, το καλοκαίρι στην Ελλάδα δεν είναι μόνο νησί.

Η χώρα μας διαθέτει εξαιρετικές καλοκαιρινές επιλογές, και οδικώς. Μία από τις πιο όμορφες περιοχές που αξίζει να εξερευνήσει κανείς με αυτοκίνητο, ειδικά το καλοκαίρι, είναι σίγουρα η Πελοπόννησος. Με την ελευθερία μετακίνησης που μας χαρίζουν λοιπόν οι τέσσερις, οι και οι δύο τροχοί, ξεκινάμε για υπέροχες καλοκαιρινές οδικές αποδράσεις στην Πελοπόννησο. Έχοντας πάντα δίπλα μας φυσικά τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr.

Καλοκαιρινές Οδικές Αποδράσεις στην Πελοπόννησο

Το καλό, και το κακό, με την Πελοπόννησο είναι πως είναι ανεξάντλητη. Αυτό το πανέμορφο γεωγραφικό διαμέρισμα προσφέρει, χωρίς καμία υπερβολή, τα πάντα. Από μεγάλες παραθαλάσσιες πόλεις μέχρι γραφικά χωριά. Από χρυσαφένιες αμμουδιές, μέχρι απομονωμένους, δροσερούς, ορεινούς οικισμούς. Σημεία με μεγάλο ιστορικό ενδιαφέρον αλλά και γαστρονομικές δημιουργίες που θα παίξουν με τις αισθήσεις σας.

Αν είστε από αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν τις διακοπές τους στη θάλασσα με τις ανέσεις και τις επιλογές που προσφέρει μια μεγάλη πόλη, τότε σίγουρα ο ιδανικός προορισμός για εσάς είναι η Καλαμάτα. Αν πάλι σας κεντρίζει το ενδιαφέρον μια Καστροπολιτεία και ένα ταξίδι στο χρόνο, τότε το «Πέτρινο Καράβι» της Μονεμβασιάς, είναι για εσάς η ιδανική επιλογή. Η Μάνη, χαρακτηρίζεται από την άγρια ομορφιά της, την ιστορία της αλλά και τη γραφικότητα των χωριών της. Και όλα αυτά, με θέα το γαλάζιο της θάλασσας. Στην Πελοπόννησο, θα ανακαλύψετε τα υπέροχα χωριά της Μεσσηνίας. Θα βρείτε τη χαλαρωτική Φοινικούντα, τη μαγική ηρεμία του Γυθείου, αλλά και την παραδοσιακή ομορφιά της πόλης του Ναυπλίου. Και αν θέλετε όπωσδηποτε να περάσετε κάποιες ημέρες σε νησί, τα Κύθηρα και η Ελαφόνησος είναι κυριολεκτικά δίπλα σας. Από την όμορφη παραθαλάσσια Κυλλήνη, θα έχετε την ευκαιρία μέσα σε ελάχιστες ώρες να επισκεφθείτε τα νησιά του Ιονίου.

Τι περιμένετε λοιπόν; η Πελοπόννησος κι οι ομορφιές της σας περιμένουν και αυτό το καλοκαίρι για να σας χαρίσουν μαγικές στιγμές. Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στην Πελοπόννησο εδώ!