Διακοπές στη Χαλκιδική

Πόσες φορές έχετε ακούσει για έναν προορισμό πως «σαν αυτόν δεν έχει» και αυτομάτως το μυαλό να αντιλαμβάνεται ποιος είναι; Και μπορεί μερικοί από εσάς να θεωρείτε πως η έκφραση «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει» κρύβει ένα στοιχείο υπερβολής, όμως, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, τα τρια αυτά «πόδια» της Βόρειας Ελλάδας διαθέτουν ό,τι αναζητά για τις καλοκαιρινές του διακοπές, ακόμα και ο πιο απαιτητικός επισκέπτης. Απέραντες χρυσαφένιες αμμουδιές και η φύση στα καλύτερά της, συνθέτουν ένα παζλ εμπειριών που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Διακοπές στη Χαλκιδική λοιπόν με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr.

Διακοπές στη Χαλκιδική

5* Porto Carras Sithonia

Στη Σιθωνία, την κεντρική χερσόνησο της Χαλκιδικής, με θέα το γαλάζιο του Τορωναίου κόλπου, βρίσκεται το Porto Carras Grand Resort. Πρόκειται για το πληρέστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Ελλάδα, βραβευμένο εννέα φορές από το Conde Nast Traveller. Το Porto Carras Grand Resort αποτελείται από δύο πεντάστερα Ξενοδοχεία, μία επιβλητική, παγκοσμίου φήμης Βίλα, ένα πολυτελές Καζίνο και δύο Κέντρα Θαλασσοθεραπείας και Spa. Αν θέλετε να συνδυάσετε την παραμονή σας στη Χαλκιδική με ένα πολυτελές περιβάλλον αλλά και ξεχωριστές στιγμές χαλάρωσης, σίγουρα είναι η ιδανική επιλογή!

4* Aristoteles Beach Hotel

Το ξενοδοχείο Aristoteles Beach λειτουργεί από το 1991. Αποτελεί σημείο αναφοράς για τη Χαλκιδική και ιδιαίτερα για την Κασσάνδρα. Πρόκειται για το κοντινότερο ξενοδοχείο από την Θεσσαλονίκη που προσφέρει πρόσβαση στα πεντακάθαρα νερά και τις αμμώδεις παραλίες του Τορωναίου κόλπου. Είναι πολύ δημοφιλές για οικογένειες. Τα δωμάτια του μοιράζονται σε 8 διαφορετικά κτήρια, αμφιθεατρικά κτισμένα.

4* Theoxenia Hotel Halkidiki

Το Theoxenia Hotel βρίσκεται στη βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία της Ουρανούπολης στη Χαλκιδική. Προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια, γήπεδο τένις και 4 πισίνες, μια ολυμπιακών διαστάσεων και μια με υδρομασάζ. Τα δωμάτια και οι μεζονέτες στο Theoxenia Hotel έχουν μοναδικό στιλ και διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση και ψυγείο. Τα περισσότερα διαθέτουν μπαλκόνι.

Βρείτε όλες τις μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων για διακοπές στη Χαλκιδική εδώ!