Καλοκαιρινό Πήλιο


Βουνό και θάλασσα, πράσινο και γαλάζιο, φύση και παραδοσιακή γραφικότητα. Το Πήλιο και τα χωριά του σας προσφέρουν απλόχερα την ομορφιά τους χειμώνα – καλοκαίρι. Η Τσαγκαράδα, η Μακρυνίτσα, ο Άγιος Ιωάννης και τα υπόλοιπα πανέμορφα χωριά έχουν ανοίξει τις πόρτες τους και σας περιμένουν και το φετινό καλοκαίρι για να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές. Το καλοκαιρινό Πήλιο είναι εδώ και μας προσκαλεί να το ζήσουμε μέσα από τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr.

Καλοκαιρινό Πήλιο

Και φυσικά το καλοκαίρι είναι παραλίες! Και η αλήθεια είναι πως το Πήλιο, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αμμουδιές των νησιών. Στον δημοφιλή και πανέμορφο Μυλοπόταμο, θα θαυμάσετε την πέτρα και τον βράχο να συνθέτουν υπέροχα τοπία με το νερό. Στο Παπά Νερό, στον Άγιο Ιωάννη θα σας κερδίσει η χρυσαφένια αμμουδιά και το γαλάζιο του Αιγαίου. Η Νταμούχαρη, η μικρή αυτό βοτσαλωτή ακτή στα ανατολικά του Πηλίου θα σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης. Εκτός από τις παραπάνω παραλίες, που είναι για όλα τα γούστα και τις διαθέσεις (από μικρές ανοργάνωτες μέχρι μεγάλες αμμουδιές με όλες τις ανέσεις), το Πήλιο διεθέτει πολλές ακόμα προτάσεις για το μπάνιο σας. Η Φακίστρα, ο Άγιος Ιωάννης, το Χορευτό, η Πλάκα και η Άφυσσος είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχει κανείς στο Πήλιο.

Πήλιο – Καλοκαιρινές Προσφορές Ξενοδοχείων

Αν λοιπόν έχετε πάρει την απόφαση να περάσετε το φετινό σας καλοκαίρι στο Πήλιο, το ekdromi.grσας προσφέρει και φέτος τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στα ομορφότερα χωριά του Πηλίου. ΜακρυνίτσαΠορταριάΧάνιαΒυζίτσα και πολλά άλλα μέρη σας περιμένουν για να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Μέσα από τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr θα βρείτε το ιδανικό κατάλυμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας και θα πραγματοποιήσετε την κράτησή σας στις καλύτερες τιμές! Μη χάνετε λοιπόν καιρό, το καλοκαιρινό Πήλιο σας περιμένει!

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στο Πήλιο εδώ!