Αύγουστος στη Ρόδο


Γνωστή σε όλους ως «Το Νησί των Ιπποτών», αλλά και των υπέροχων, έντονων αντιθέσεων που προσφέρει. Η Ρόδος, η πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων, είναι εδώ και αρκετές δεκαετίες ένας από τους πιο κλασικούς και αγαπημένους προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές. Ένα νησί με κλασική ομορφιά και κοσμοπολίτικο περιβάλλον που το προτιμούν εξίσου τόσο οι Έλληνες, όσο και οι ξένοι επισκέπτες. Η Ρόδος είναι ένα αμάλγαμα ιστορίας, πολιτισμού, αλλά και φυσικής ομορφιάς που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η κοσμοπολίτικη ομορφιά της είναι γνωστή και έξω από τα σύνορα. Ας ανακαλύψουμε ποια είναι τα χαρακτηριστικά που την κάνουν τον Αύγουστο στη Ρόδο τόσο ξεχωριστό.

Αύγουστος στη Ρόδο

Η διάσημη Κοιλάδα με τις Πεταλούδες, η Λίνδος, τα λουτρά της Καλλιθέας, είναι απλά μερικα από τα σημεία που κάνουν τη Ρόδο τόσο ξεχωριστή. Η εμπειρία της Ρόδου είναι ένα σύμπλεγμα εικόνων και αισθήσεων. Είναι το νησί όπου η ιστορία των ιπποτών έρχεται απλώνεται σε κάθε στενό της Μεσαιωνικής πόλης. Η γωνιά αυτή του Αιγαίου όπου η παραδοσιακή ομορφιά συναντά τις υπέροχες αμμουδιές. Στις βόλτες σας θα γοητευθείτε από τα πευκόφυτα βουνά που καλύπτουν τα ορεινά χωριά και με τους παραθαλάσσιους οικισμούς να στέκονται δίπλα στους αρχαιολογικούς χώρους.

Ρόδος – Προσφορές Ξενοδοχείων

Και επειδή ένα ταξίδι για να προσφέρει στο απόλυτο την ομορφιά και τις αναμνήσεις του, ένας προορισμός για να μπορεί να αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του, πρέπει να διακρίνεται και για τη σωστή επιλογή του καταλύματος που θα επιλεχθεί. Στο ekdromi.gr μπορείτε να βρείτε τουλάχιστον 100 προσφορές σε ξενοδοχεία στη Ρόδο, που θα κάνουν τη διαμονή σας πραγματικά αξέχαστη. Προσφορές για κάθε τύπο ταξιδιώτη, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Από πολυτελή 5άστερα ξενοδοχεία που προσφέρουν όλες τις ανέσεις, αλλά και ιδιαίτερα, μικρά boutique καταλύματα με ξεχωριστή προσωπικότητα. Είτε αναζητάτε Family Friendly Hotels, με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, είτε μέρη που ενδείκνυνται για ζευγάρια ή παρέες. Στο ekdromi.gr το ταξίδι σας στη Ρόδο θα είναι μοναδικό, αλλά και οικονομικό!

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στη Ρόδο εδώ!