Διακοπές στη Μύκονο


Για πολλούς το ομορφότερο νησί των Κυκλάδων, ίσως και του Αιγαίου. Για άλλους υπερεκτιμημένη. Κάποιοι δεν νοούνται καλοκαιρινές διακοπές χωρίς να περάσουν έστω για λίγο από τα στενά της. Κάποιοι άλλοι την αποφεύγουν. Η Μύκονος είναι ένα νησί που είτε το αγαπάς, είτε το μισείς. Δεν υπάρχει μέση λύση. Έντονη προσωπικότητα, αδιαμφισβήτητη φυσική ομορφιά, nightlife μέχρι τελικής πτώσης, ιδιαίτερος κόσμος και, ειδικά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, κοσμοσυρροή. Οι διακοπές στη Μύκονο έχουν πάντα κάτι νέο να προσφέρουν. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε (είτε στους λάτρεις είτε στους άσπονδους φίλους) οφείλετε να πραδεχτείτε πως το νησί αυτό αποτελεί από μόνο του μια μοναδική εμπειρία.

Διακοπές στη Μύκονο

Ο Ιούλιος έχει μπει για τα καλά και το νησί με την μεγάλη σεζόν έχει ήδη αρχίσει να κατακλύζεται από κόσμο. Στη Μύκονο το πιο εύκολο πράγμα που μπορεί να σας συμβεί, είναι να βρείτε στα στενά της κάποιον celebrity. Όχι μόνο από την Ελληνικη showbiz, αλλά και από το εξωτερικό. Άλλωστε, είναι γνωστό ήδη από τη δεκαετία του ’70 πως η Μύκονος είναι πόλος έλξης πολλών αστέρων. Αυτό και μόνο κάνει την παρουσία σας εκεί ιδιαίτερως ενδιαφέρουσα.

Μύκονος σημαίνει κέφι. Εάν είστε από αυτούς που θέλουν να χαλαρώσουν, επιλέξτε να μείνετε σε κάποιο κατάλυμα μακριά από το κέντρο. Και πάλι δεν σας υποσχόμαστε πως θα καταφέρετε να είστε ήρεμοι. Το νησί αυτό προσφέρει επιλογές διασκέδασης ολόκληρο το 24ώρο. Όποια ώρα της ημέρας και να θελήσετε, ένα beach bar ή ένα after bar θα είναι ανοιχτά να σας υποδεχτούν. Φυσικά, η Μύκονος δεν στερείται γραφικότητας και ομορφιάς. Οι 5 Μύλοι της που στέκουν αγέρωχοι προς την χώρα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή της σημεία. Όπως και η Μικρή Βενετία που θεωρείται το πιο πολυφωτογραφημένο σημείο της.

Και από παραλίες, το υπέροχο γαλάζιο της θάλασσας θα γεμίσει το βλέμμα σας σε μερικές από τις ομορφότερες ακτές του Αιγαίου. Η Ελιά, το Καλό Λιβάδι, η Φτελιά, η Ψαρού, το Παραντάις και πολλές άλλες αμμουδιές σας περιμένουν. Στις περισσότερες από αυτές καλό θα είναι να έχετε κάνει κράτηση για ξαπλώστρα.

Μύκονος όμως σημαίνει και πολυτέλεια. Για τον λόγο αυτό το ekdromi.gr εξασφάλισε και σας προτείνει μοναδικές προσφορές σε μερικά από τα πιο luxury ξενοδοχεία του νησιού! Βρείτε όλες τις προσφορές για τη Μύκονο εδώ!