Διακοπές στη Σκιάθο


Από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα νησιά των Βόρειων Σποράδων, η Σκιάθος έχει τον δικό της τρόπο να μας γοητεύει. Η πυκνή της βλάστηση και το πράσινο των πεύκων, σε συνδυασμό με τις πανέμορφες αμμουδιές της, δημιουργούν μοναδικά καλοκαιρινά τοπία και μας κάνουν να νιώθουμε πως βρισκόμαστε σε κάποιον παραδεισένιο προορισμό. Τα γαλαζοπράσινά της νερά και η χρυσή της άμμος, είναι η εγγύηση πως οι καλοκαιρινές διακοπές στη Σκιάθο, θα σας μείνουν πραγματικά αξέχαστες.

Διακοπές στη Σκιάθο

Η φυσική της ομορφιά και οι παραλίες της αποτελούν, προφανώς, το μεγαλύτερο κίνητρο για επίσκεψη στο νησί. Δεν είναι όμως μόνο η φύση που κάνει τη Σκιάθο να ξεχωρίζει! Εκτός από τις φυσικές ομορφιές της, η Σκιάθος προσφέρει και πολλά σημεία ενδιαφέροντος. Πολλά όμορφα αξιοθέατα τα οποία αξίζει να επισκεφτεί κανείς. Το Νησάκι του Μπούρτζι που βρίσκεται μπροστά από την πόλη της Σκιάθου είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα πιο όμορφα μέρη του νησιού. Όπως και το Κάστρο, στο βόρειο μέρος του νησιού, αλλά και το σπίτι του πεζογράφου Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε ως μουσείο. Τέλος, μην παραλείψετε να περάσετε από τον Υδροβιότοπο που βρίσκεται ακριβώς πίσω από την γνωστή παραλία «Κουκουναριές»

Σκιάθος – Παραλίες

Η πιο γνωστή σε όλους παραλία της Σκιάθου είναι σίγουρα οι «Κουκουναριές«. Η υπέροχη αυτή αμμουδιά βρίσκεται σε απόσταση 15 χιλιομέτρων από την πόλη. Οι Κουκουναριές διαθέτουν όλες τις ανέσεις της οργανωμένης παραλίας για όσους το προτιμούν. Αλλά και για αυτούς που αρέσκονται στην εξερεύνηση, το νησί διαθέτει περισσότερες από 60 παραλίες οπότε, όρεξη να υπάρχει. Στη Σκιάθο θα βρείτε από μεγάλες και οργανωμένες πλαζ με ξαπλώστρες και beach bars, μέχρι απομονωμένους μικρούς κόλπους για ηρεμία και χαλάρωση. Μην παραλείψετε να ρίξετε μια βουτιά στη Μεγάλη Άμμο, στο Βρωμόλιμνο, στην Καναπίτσα, ή στην Αγία Παρασκευή. Και αυτές είναι μόνο λίγες από τις πανέμορφες παραλίες της Σκιάθου.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στη Σκιάθο εδώ!