Αύγουστος στην Κέρκυρα


Ένα από τα 7 διαμάντια του Ιονίου, κατά πολλούς το ομορφότερο. Η Κέρκυρα, η κοσμοπολίτισσα των Επτανήσων, ένα αμάλγαμα φυσικής ομορφιάς, πολιτισμού, κουλτούρας και γραφικότητας. Ένα νησί που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών του ολόκληρο σχεδόν το χρόνο. Ποιός από εμάς δεν έχει γοητευθεί από την κατάνυξη των ημερών του Πάσχα, ή από τα χρώματα της άνοιξης και του Ιουνίου. Το μόνο σίγουρο όμως είναι πως ο Αύγουστος στην Κέρκυρα είναι ξεχωριστός.

Η χρωματική παλέτα του νησιού ακροβατεί ανάμεσα στο πράσινο και στο γαλάζιο. Ο ουρανός, η θάλασσα, οι αμμουδιές σχηματίζουν φωτογραφίες σπάνιας ομορφιάς. Μια βόλτα στην πόλη, μια εκδρομή στα δεκάδες πανέμορφα χωριά της, αλλά και οι μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στις πανέμορφες παραλίες της. Όλα, συνθέτουν ένα παζλ σπάνιας ομορφιάς που μπορεί να κάνει τις καλοκαιρινές σας διακοπές πραγματικά αξέχαστες.

Αύγουστος στην Κέρκυρα – Παραλίες

Στα βόρεια του νησιού, βρίσκουμε μία από τις πιο δημοφιλείς και όμορφες παραλίες του, το πασίγνωστο Σιδάρι. Το Πόρτο Τιμόνι, είναι μια πανέμορφη αμμουδιά, όχι όμως τόσο γνωστη όσο οι πιο προβεβλημένες παραλίες του νησιού. Αξίζει όμως σίγουρα την επίσκεψή σας. Στα δυτικά του νησιού, σε απόσταση 25 χιλιομέτρων από την πόλη, βρίσκουμε την Παλιοκαστρίτσα, γνωστή και ως «στολίδι της Κέρκυρας». Η Γλυφάδα, το Γυαλισκάρι, ο Ίσσος, οι Μπενίτσες και πολλές άλλες παραλίες για όλα τα γούστα, θα γεμίσουν το ταξίδι σας με τις πιο όμορφες εικόνες και στιγμές. Άλλωστε, δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν να επισκέπτονται την Κέρκυρα ξανά και ξανά για τις παραλίες της.

Κέρκυρα – Προσφορές Ξενοδοχείων

Και το φετινό καλοκαίρι το ekdromi.gr φροντίζει για τη διαμονή σας στο νησί των Φαιάκων με μία σειρά από ξεχωριστές – μοναδικές προσφορές. Περισσότερες από 70 προσφορές, σε υπέροχα ξενοδοχεία για όλα τα γούστα, για όλους τους τύπους ταξιδιώτη και κάθε budget σας περιμένουν.Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο ειδικό section με τις προσφορές ξενοδοχείων για την Κέρκυρα και να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει! Φύγαμε για Κέρκυρα τον Αύγουστο λοιπόν!