Η υπέροχη Λευκάδα


Λευκάδα, το νησί του Ιονίου με τις πανέμορφες παραλίες. Γαλάζια νερά που όλοι μας έχει τύχει να θαυμάσουμε από κάποια φωτογραφία. Παραλίες βραβευμένες με γαλάζια σημαία αλλά και πολλές άλλες διακρίσεις, Πόρτο ΚατσίκιΕγκρεμνοίΚάθισμα, μερικές από τις πιο δημοφιλείς, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρης της Μεσογείου. Δεν είναι όμως μόνο οι παραλίες που κάνουν αυτή τη γωνιά των Επτανήσων να ξεχωρίζει. Το «στεριανό νησί», αφού για να το επισκεφθεί κανείς δεν χρειάζεται να πάρει πλοίο, έχει μια σειρά από ομορφιές που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Η υπέροχη Λευκάδα ανοίγει την αγκαλιά της για να σας χαρίσει μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές.

Καταρχάς στα γαλανά νερά της μπορείτε να κάνετε πολλά και διαφορετικά πράγματα. Οι παραλίες της Λευκάδας δεν ενδίκνυνται μόνο για βουτιές και χαλάρωση. Δοκιμάστε δραστηριότητες όπως kitesurf, παραπέντε και καταδύσεις. Κάντε ιστιοπλοΐα και γνωρίστε τους μικρούς παραδείσους που βρίσκονται κοντά στο νησί. Δείτε τον περίφημο «Σκορπιό«, το νησί του Αριστοτέλη Ωνάση. Γευθείτε υπέροχες θαλασσινές γεύσεις σε ταβερνάκια με θέα τη θάλασσα. Περιδιαβείτε τα στενά της χώρας και των χωριών, χαθείτε μέσα στα καντούνια, ακούστε τις καντάδες, κάπως έτσι θα νιώσετε την ομορφιά του νησιού σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια. Άλλωστε, Λευκάδα δεν είναι μόνο οι παραλίες. Η γοητεία του νησιού προέρχεται από τον μοναδικό συνδυασμό φυσικής ομορφιάς και πολιτισμού που το κάνει να ξεχωρίζει.

Λευκάδα – προσφορές ξενοδοχείων

Έχετε λοιπόν διάθεση να εξερευνήσετε τη Λευκάδα, να γνωρίσετε από κοντά όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν τους επισκέπτες της να επιστρέφουν ξανά και ξανά, τότε, το ekdromi.gr το μεγαλύτερο site για προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, είναι ο ιδανικός προορισμός. Μέσα από τις πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις ξενοδοχείων που διαθέτει για τη Λευκάδα, σίγουρα θα βρείτε μια που ταιριάζει σε εσάς. Υπέροχα ξενοδοχεία που ταιριάζουν στο γούστο και τις ανάγκες σας, σας περιμένουν για να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές στο νησί της Λευκάδας. Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr για τη Λευκάδα εδώ!